Home          Jongens           Meisjes           New born         Accessoires         Contact   

MEISJES-KLEDING

Stoere & hippe merken!

MEISJES

 

Meisjeskleding bij Crazie Kidz ! De mooiste, leukste, hippe meisjeskleding van trendy merken, lief, vooruitstrevend of lekker makkelijk en sportief. Diverse meisjeskleding merken waarmee je zeker de show zult stelen bij je vriendinnen. Bij Crazie Kidz vind je elke dag de nieuwste meisjes mode en met regelmaat een leuke actie. Daarnaast hebben wij ook badmode en leuke accessoires, zoals haarbanden, haarspeldjes en riemen. Zo nu en dan ook leuke tassen !

STOERE MEISJESKLEDING

 

Wanneer de meisjes iets groter worden, willen zij het liefst stoere kinderkleding. Kleding die jong volwassenen ook dragen. Voor deze meiden heeft Crazie Kidz ook leuke merken in huis. Stoer en hip met een dosis lef!

 

Jeans related meisjesmode voor ‘cool and young hipster girls’. Functionele kleding die tegelijkertijd ook nog eens hip is. De meisjes moeten de kleding graag aan willen en zich hier lekker en vrij in kunnen bewegen. Stoer en hip voor meisjes met een dosis lef die een beetje anders helemaal begrijpen.

 

 

MEISJES KINDERKLEDING

 

De nieuwste meisjes kinderkleding shoppen bij Crazie Kidz. Kinderkleding voor meisjes voor alle leeftijden: schattig en stylish. De grootste collectie lieve, hippe en stoere kleding. Onze collectie van de meisjes begint bij maat 92 en loopt door tot en met maat 176. Van merken als Nik & Nik, Vingino, Retour, Jubel, O’chill en nog veel meer.

ONZE MERKEN: