Home          Jongens           Meisjes           New born         Accessoires         Contact   

BABY NEW BORN

Ook leuk voor uw babyshower!

BABYMODE

 

Onze babycollectie begint bij maat 44 t/m 68. Daarna gaan wij over op de mini-lijn, die vaak bij maat 68 begint en doorloopt tot maat 92.

Ons VIB-rek (Very Important Baby), wordt met regelmaat aangevuld met verrassende en opvallende items tegen een betaalbaar bedrag. Denk aan rompers, slabbers, shirts en badjasjes.

Daarnaast hebben wij continu aanvulling van Happy Horse, Bambam en Lodger.

Wij hebben ook een aparte Uni collectie, die zodanig ingekocht is, dat er zowel voor een baby jongen als baby meisje een leuk setje te maken is.

We spelen in op activiteiten als “gender party” en “baby shower” en geven u de gelegenheid om altijd een passend cadeautje klaar te hebben.

BABY MEISJESKLEDING

 

De leukste, mooiste en liefste baby meisjeskleding is snel gevonden bij Crazie Kidz. Kom gezellig shoppen en wij helpen je graag bij een leuk setje. Je vindt hier veel baby meisjeskleding van merken zoals Feetje, Bess, Noppies, Born to be Famous, Name it. De meisjes babykleding is verkrijgbaar in de maten 44 - 50/56 t/m maat 92. En ook voor je kraamcadeautje zit je bij Crazie Kidz goed.

Het uitzoeken van babykleren is een uitstekende bezigheid om je voor te bereiden op de komende familie uitbreiding. Babykleren geven je het perfecte gevoel en betrekken ook de a.s. vader bij de naderende gezinsveranderingen. Babykleren zijn immers zo aandoenlijk en bescheiden, dat eenieder kan aanvoelen dat er iets buitengewoons gaat plaatsvinden.

BABY JONGENSKLEDING

 

De stoerste, coolste en leukste baby jongenskleding vind je bij Crazie Kidz te Pijnacker. Baby jongenskleding van vele merken in de maten 44 - 50/56 t/m 92 volgens de laatste modetrends zijn gemaakt van zachte stoere materialen. De jongens baby collectie is qua stijl en prijs zo opgebouwd dat iedereen kan slagen van goedkope babykleding tot meer bijzonder. Bij Crazie Kidz vind je merken als Feetje, Noppies, Tumble ’n Dry, Bess, Name it.

Het uitzoeken van baby kleren is een uitstekende bezigheid om je voor te bereiden op de komende familie uitbreiding. Baby kleren geven je het perfecte gevoel en betrekken ook de a.s. vader bij de naderende gezinsveranderingen. Baby kleren zijn immers zo aandoenlijk en bescheiden, dat eenieder kan aanvoelen dat er iets buitengewoons gaat plaatsvinden

ONZE MERKEN: